Tipuri de hrană

Hrană principală

Hrana principală pentru câinele dumneavoastră acoperă necesarul de bază al acestuia. Puteţi opta hrana uscată şi umedă. Se recomandă un mix echilibrat dintre cele două tipuri.

Gustări
Delicios şi sănătos între mese: recompensaţi-l pe prietenul dumneavoastră din când în când cu gustări sănătoase! Acestea sunt de mare ajutor în special în etapa de educare sau de training.

Articole de mestecat
O dentiţie sănătoasă: pe lângă aspectul important reprezentat de îngrijirea danturii, articolele de mestecat (de regulă piele de bivol) îi oferă câinelui dumneavoastră o alternativă binevenită şi o preocupare.

Suplimente alimentare
Necesar special: oferirea de suplimente alimentare este destinată în primul rând fortificării şi dezvoltării, motiv pentru care poate prezenta necesitate în special în situaţia în care câinele dumneavoastră este de exemplu în creştere sau dacă este foarte activ, bolnav sau slăbit.

 

Sursă:http://www.hornbach.ro/cms/ro/ro/proiecte/gradina/zoo_4/cini/alimentaiacorec/alimentaiacorect.html

https://www.google.ro/searchq=hrana+pt+caini&noj=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiW8uzhuL_TAhWKWBQKHdxjDcIQ_AUICCgB&biw=1242&bih=580#imgrc=piqxPDaTs5z-M

Advertisements